Träningsresor

 

Sedan 2015 har vi anordnat olika gruppresor runt om i världen. Vi har haft olika tema så som träning och mat och vin. Vår styrka ligger i att vi har bra kontakter i de olika länderna och kan på så vis hålla nere kostnaderna och säkerställa absolut bästa service och kvalité på boende, facilitet och övriga aktiviteter.

Är ni en grupp som vill anordna en resa eller om ni har behov av aktiviteter i hälsans tecken till er konferens i Sverige eller utomlands eller på plats hos er vänligen kontakta oss på mail: info@vesterskov.se

Träningsresa till Algarve 26 okt – 2 nov

Träningsresan till Algarve 26/10-2/11 går nu att boka. Det är en 7 dagars resa med boende på 4-stjärnigt hotell som har både inomhus- & utomhuspooler, gym, halvpension och direkt strand-access. Algarve har en fantastiska kust, med allt från små fiskebyar, härliga stränder och de klassiska orange-färgade klippformationerna.  I Oktober kan man räkna med sommarvärme, ca 20-25 grader i luften och 20+ grader i havet under denna period. Priser och detaljer ser ni på bilden och det finns möjlighet till antingen halvpension eller bara frukost. Vi har även reserverat ett visst antal familjerum singelrum och dubbelrum. En resa alltså för dig som reser ensam och hela familjen. 

För frågor vänligen maila info@vesterskov.se eller ring 0739-532916.

   

Hyr ert egna boutique villa 

Är ni en grupp på 10-20 anställda / personer och vill mixa jobb / utbildning med god mat och träning? Nu kan ni hyra ert egna boutique villa i Spanien med egen pool och privat kock. Vi kan dessutom erbjuda er oändligt med träningsmöjligheter samt föreläsning på plats om ”Lyft dig själv” eller ”Stress, sömn, återhämtning”. Villan ligger 200 m från en stor padelanläggning, 500 m till stranden och det finns riktigt många fina golfbanor inom räckhåll. Önskar ni en resa där ni har tillgång till obegränsat ostörda möten, möjlighet till utbildning och föreläsning inom hälsa och att träna yoga, padel, golf eller Tabata så mycket ni vill och egna aktiviteter – då skräddarsyr vi en oslagbar vistelse åt er!  

För mer info. kontakta oss på mail: info@vesterskov.se

 

tränings- och upplevelseRESA island maj 2022

Vi var på tränings- och upplevelseresa på Island Maj 2022 med en skön mix av träning, utflykt Gyllene cirkeln med gott om tid för Islands natur, Utflykt Blå Lagunen med välgörande bad, gemensamma kvällsaktiviteter och egen tid för att upptäcka staden Reykjavik samt egna utflykter.

TRÄNINGSRESA hösten 2019 och hösten 2021

Vi var på träningsresa på underbara Malta hösten -19 och -21. Resorna bjöd på vacker miljö, god mat och gemensamma aktiviteter på kvällarna såsom middagar, bowling, casinokväll, em-fotboll m.m. Träningen varierades med yoga (med Cornelia och Julia), tabata, härliga utegym och sköna promenader. Det centralt belägna hotellet (www.behotelmalta.com) erbjöd bl.a. frukostbuffé samt tillgång till pool på takterrassen med fantastisk utsikt. Solen strålade härligt om dagarna och även alla goda skratt och den fina gemenskapen värmde gott alla dagar.

Perfekt upplägg med morgon och förmiddagsträning och sen ledighet. Då fick vi ut lite mer av resmålet.” 

Bra blandning mellan träning, sevärdheter, egna utflykter och gemensamma middagar. Bra mix helt enkelt.”

 

 

 

TIDIGARE TRÄNINGSRESOR

Sedan 2015 har vi haft mer än 20 träningsresor ute i världen, med resmål bl.a till Sopot, Gdansk, Budapest, Warszawa, Kraków, Alicante och New York.

 

 

 

Share ThisFölj med oss på våra träningsresor med träning, god mat, kultur och aktiviteter!
Fyll i din mailadress om du vill veta mer om våra resor 2023.

Tack! Ha en fin dag!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Vesterskov will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.