Gruppresor och konferenser

 

Sedan 2015 har vi anordnat olika gruppresor och konferenser runt om i världen. Vi har haft olika tema så som träning och mat och vin. Vår styrka ligger i att vi har bra kontakter i de olika länderna och kan på så vis hålla nere kostnaderna och säkerställa absolut bästa service och kvalité på boende, facilitet och övriga aktiviteter.

Till konferenser erbjuder vi hälsoaktiviteter som inspirerar till god hälsa och håller deltagare i topptrim under konferensen. Aktiviteter kan skräddarsys efter era behov, exempelvis morgon/eftermiddagsträning, föreläsning, lunch aktivitet (som ej kräver ombyte), eftermiddagsmeditation/avslappningsövning och massage (massör från Clinicus Kiropraktorklinik, www.clinicus.nu).

Är ni en grupp som vill anordna en resa eller om ni har behov av aktiviteter i hälsans tecken till er konferens i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta oss på mail: info@vesterskov.se

TRÄNINGSRESA hösten 2019

Vi var på träningsresa på underbara Malta 10:e – 13:e oktober. Resan bjöd på vacker miljö, god mat och gemensamma aktiviteter på kvällarna såsom middagar, bowling, casinokväll, em-fotboll m.m. Träningen varierades med yoga (med Cornelia Grundström, Instagram: corneliasbalance), tabata, härliga utegym och sköna promenader. Det centralt belägna hotellet (www.behotelmalta.com) erbjöd bl.a. frukostbuffé samt tillgång till pool på takterrassen med fantastisk utsikt. Solen strålade härligt om dagarna och även alla goda skratt och den fina gemenskapen värmde gott alla dagar.

Perfekt upplägg med morgon och förmiddagsträning och sen ledighet. Då fick vi ut lite mer av resmålet.” 

Bra blandning mellan träning, sevärdheter, egna utflykter och gemensamma middagar. Bra mix helt enkelt.”

 

 

TIDIGARE TRÄNINGSRESOR

Sedan 2015 har vi haft mer än 20 träningsresor ute i världen, med resmål bl.a till Budapest, Warszawa, Kraków, Alicante och New York.

 

 

 

Share This