Sport & Kiropraktor

Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University i Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddansk Universitet i Danmark. Elin är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR).

Sport har alltid varit en stor passion för Elin och under studietiden startade hon sitt första företag och arbetade som massör och personlig tränare. Idag är Elin sportkiropraktor och anlitas bl.a. av Helsingborg Triathlon, Swedish Open Badminton, ”WTA” i tennis,  Svenska Fedcup laget, XL-galan i friidrott, Stefan Jamroz (världsmästare i styrkelyft), John McEnroe, den världskända synthpopgruppen Depeche Mode m.fl.

Elin behandlar barn, vuxna, vardagsmotionärer och världsstjärnor. Behandlingsmetod är att hon ser hela atleten/patienten och inte enbart den aktuella skadan. Det är fokus på helheten: Vad har orsakat skadan? Hur undviker vi att skadan kommer tillbaka? Kan brist på sömn och/eller dåligt kost vara en bidragande orsak till sämre prestation?


Välkomna att boka tid hos Elin

Clinicus Kiropraktorklinik
Clinicus Kiropraktorklinik i Helsingborg: www.clinicus.nu

 

Lomma Kiropraktorklinik

Lomma Kiropraktorklinik och hälsa i Lomma: www.lommakiropraktorklinik.se

 

Önskar du att Elin reser med dig eller vill du komma i kontakt med Elin når du henne via:
Mob: 0739 – 532 916
E-post: info@vesterskov.se

Nyhetsbrev

Gå med i nyhetsbrevet så blir du bland de första att få inspiration och information om bl.a kommande träningsresor och andra roliga händelser.

Genom att gå med i nyhetsbrevet samtycker du till vår integritetspolicy.

Tack för att du har gått med i nyhetsbrevet!

Share This