Sport & Kiropraktor

Elin Vesterskov är utbildad i kiropraktik vid Maquarity University in Sydney 2003-2005 Australien och 2005-2010 på Syddanska Universitet i Danmak. Elin Vesterskov är medlem i förbundet LKR.

Elin har alltid brunnit för sport och under tiden hon studerade startade hon sin första firma och arbetade som massör och personlig tränare. Idag är Elin sportkiropraktor och anlitas bl.a. av (”WTA”) i tennis,  Swedish Open Badminton, Svenska Fedcup laget, XL-galan i friidrott, Stefan Janzos som är världsmästare i styrkelyft, John McEnroe, den världskända synthpopgruppen Depeche Mode m.fl.

Elins behandlingsmetod är att hon ser hela atleten/patienten. Hon behandlar inte bara den aktuella skadan utan ser atletens helhet, vad har orsakat skadan? Hur undviker vi att skadan kommer tillbaka? Är det något utanför banan som orsakar problemet? Kan brist på sömn, dålig kost vara en bidragande orsak till sämre prestation?Elin anlitas idag av både världsstjärnor och vardagsmotionärer.

När inte Elin är på annan ort eller utomlands och jobbar, finns hon på Lomma Kiropraktor klinik och hälsa, i Lomma. Önskar du att Elin reser med dig eller vill du boka tid kontakta Elin eller boka via hemsidan www.lommakiropraktorklinik.se

Mob: 0739 532 916

E-post: elin@lommakiropraktorklinik.se

Nyhetsbrev

Gå med i nyhetsbrevet så blir du bland de första att få nyheterna om kommande träningsresor och andra roliga händelser.

Tack för att du har gått med i nyhetsbrevet!

Share This