Lotta Lotta Lotta… En kvinna med skinn på näsan som verkligen gjorde DET !
10 galna- härliga och roliga veckor med Lotta är nu över. Men det bästa av allt- jag vet att Lotta har fått kunskap och en hållbar sund livsstil.

Jag är mycket mycket mycket stolt över resultaten Lotta gjort och att bryta onda vanor och få nya sunda vanor- ÄR inte lätt.
MEN LOTTA GJORDE DE !!

Nedan kommer några rader från Lotta själv.

”Det är fantastiskt att investera i sig själv även om det kostar på, både kroppsligt och själsligt. Efter att under ett antal år försökt träna regelbundet utan några egentliga vinster eller resultat, då vågen hela tiden tenderat att röra sig uppåt, kändes det ganska hopplöst. Detta pga oregelbundet matintag, med helt fel sammansättning av kosten. Maten använde jag som ett belöningssystem, när dagens agenda var avbockad, i stället för regelbundet bränsle under dagen. Smärta i nacke, axlar, säte och huvudvärk var dagligt förekommande.

Jag och en nära vän åkte med Elin till Budapest på träningsresa förra våren, och jag blev oerhört inspirerad. Vi tränade på ett nytt sätt och Elin föreläste om sömn och stress. Denna resa dröjde sig kvar och efter ett halvår kontaktade jag Elin.

Jag fyller 40 om en dryg månad och är starkare än på länge. Elin har hela tiden mött mig med rätt känsla, både avseende det kroppsliga och när själen gjort uppror. Hon har lärt mig att tycka om mat som gör kroppen glad. Hon har pressat mig och gjort mig förbannad, men då tröttheten avtagit har en euforisk känsla alltid dröjt sig kvar. Våra 10 v är slut nu men detta är också början på något annat. Något bättre”

image image image image image image image image