image

För fyra år sen var jag i Barcelona med Herbalife för första gången. Då totalt vettskrämd men mina produktresultat för min mage kunde jag inte ignorera och I samma veva kom vår sportserie H24 i samarbete med Messi- då världens bästa fotbolls spelare- vilket fick mig att fortsätta lyssna – sport tokig som jag är.⚽️??

Idag är vi världsledande både på sport sidan med H24 serien och inom näringsprodukter samt hudvården SKIN.

Utvecklingen och Sammarbeten med världens främsta idrottare fortsätter och denna gången, 4 år senare har jag kvalificerat mig så jag tillhör The top Leaders i Europa – och idag hade vi vår special utbildning på fredagen innan själva eventet börjar för helgen ??

Jag är glad jag ”våga stanna” kvar och inte är rädd för göra det där lilla extra. Jag giter visst…

Jag är Inte glad jag stanna bara för att de ger mig en bra inkomst idag men också för att det ständigt sker så mycket kul inom företaget Herbalife International som också är börsnoterat på New York börsen sen några år tillbaka och jag tycker mitt jobb e kul!

Vidare -För ett år sen inledde vi ett samarbete med Ronaldo och idag har han tillsammans med Herbalife tagit fram hans egna CR7drive sportdryck.
Den är ett mellanting mellan vår hydrate ( isotona kalorifria dryck ) och vår prolong (för elit idrottarna som behöver energi/ kalori under sin fysiska aktivitet)

CR7 drive har tre saker och är för alla som motionerar och idrottar.

-Kalorier för att orka vara aktiv och träna med kvalité !
-Vitamin B 6 samt 12 och magnesium för metabolismen och till sist salterna etc för vår vätskebalans / hydration.

Ronaldo har varit H24as testperson genom hela produktutvecklingen och Smaken- har han till och med själv fått välja !
Ska bli spännande o se om han o jag har samma smak;)
det vet jag i morgon efter träningspasset kl 7:15 som jag kör med alla mitt i Barcelona !

CR7Drive är för oss inte bara en ny produkt i H24serien. Det är ett bevis på ett trovärdigt och långt samarbete med våra idrottare runt om o världen och företagets slogan förstärks igen ”vi vill få folk till en mer sund hållbar aktiv livsstil utan dieter och osunda livsstilsvanor”

Jag vill skutta – skratta- jobba under eget ansvar och motivera folk till en mer aktiv o sund livsstil samt mindset- och pricken över iet är att min Downline också får/ kan göra det samma !
Thats life: leva, vara tacksam, ha fritid, inspirera, må bra och utvecklas fysiskt o psykiskt ?

 

 

image image image image