Tävla och vinn en Sunday Hideaway för 2 på The Lodge!

Sov gott och må bättre är ett uppskattat inslag på Vesterskovs föreläsningar. Nu vill vi veta ert bästa tips för en god nattsömn. Tävla och vinn en Sunday Hideaway ! för 2 – högt över trädtopparna! På The Lodge njuter ni av bubbel, Spa och en fantastisk 3-rätters meny innan det är dags att dra sig tillbaka till ett av de mysiga rummen för en natts riktigt god sömn. Vinstens värde är 3390 kr. Vinsten kan utnyttjas valfri söndag innan den 31/3 -19. Vi reserverar oss för fullbokade datum.

För att tävla: Ange ditt bästa tips för en god nattsömn samt varför du vill bo över just på The Lodge, via meddelande fältet på Vesterskovs kontaktsida klicka här. Tävla senast 9:e feb. Vid deltagande i tävlingen godtar du tävlingsvillkoren. Vinnaren lottas ut bland inkomna svar och meddelas via den mail-adress som angivits i tävlingsbidraget.

 

 

 

Tävlingsvillkor ”Vinn en Sunday Hideaway för 2 på The Lodge”

Tävlingen är endast öppen för personer över 18 år. Senaste datum för att tävla är: 9:e feb 2019.
För att vara med och tävla måste du ge ditt bästa tips för en god nattsömn samt ange varför du vill bo över just på The Lodge via meddelande fältet på Vesterskovs kontaktsida via: http://www.vesterskov.se/kontakt/
Om ditt bidrag inte är komplett eller vi saknar dina personuppgifter kommer du inte kunna delta i tävlingen. Endast ett bidrag per tävlande för giltigt deltagande. Vesterskovs och The Lodge förbehåller sig rätten att använda insända bidrag i sin marknadsföring med allmänt intresse som lagt till grund. Deltagaren avsäger sig andra ersättningskrav än tävlingsvinsten.

De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagande i tävlingen kommer behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn att publiceras i Vesterskovs olika kanaler. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål, inte heller lämnas ut till tredje part.

Priset består av ett presentkort på en Sunday Hideaway för 2 personer på The Lodge till ett värde av 3390 kr. Vinsten kan utnyttjas valfri söndag innan den 31/3 -19. Vi reserverar oss för fullbokade datum. Priset inkluderar inte resa till The Lodge eller tillval/kostnader som ej täcks av presentkortssumman.

Vinnaren kommer att lottas ut bland inkomna tävlingsbidrag. Vinnaren kommer att bli informerad av Vesterskovs via den mail-adress som angetts i tävlingsbidraget. Om vinnaren inte bekräftar att den mottagit informationen om priset inom 3 dygn, förbehåller sig Vesterskov rätten att utse en annan vinnare. Vesterskov tar inget ansvar för tekniska svårigheter som kan innebära att vinnaren inte sett information om vinsten.

Vinnarpriset är personligt och kan inte överlåtas och inte säljas. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Vesterskov förbehåller sig rätten att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om företaget bedömer att bidraget är stötande eller på annat sätt opassande. Tävlingen är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av Facebook eller andra sociala medier.